En ny chance, et nyt liv. Del 1

mar 30, 2020

Historien er fortalt så mange gange før. En ung mand drager i krig og kommer hjem ændret. Den historie havde jeg også hørt, men jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg skulle have hovedrollen.

Efter udsendelsen til Afghanistan tilbage i 2009, kunne jeg hurtigt mærke, at der var noget galt. Stille og roligt begyndte fundamentet at krakelere.

I sommeren 2013 kom diagnosen, som jeg hele tiden havde prøvet at undgå.
De fire fede bogstaver som alle Veteraner frygter. PTSD eller Post Traumatisk Stress Syndrom.

Hele min verden faldt langsomt fra hinanden. Hvad nu, hvad kan jeg, hvem er jeg, hvor er min plads i verden?

Det havde været så nemt at leve i den verden, hvor det er andre og ikke en selv, der bliver ramt på livet.
Når man så pludselig står og skal finde ud af, at den man var aldrig kommer tilbage, så er det, at livet begynder at trække én ned.

I 2018, efter 9 års kamp med en blanding af afbrudte uddannelser, behandlingsforløb, skilsmisse og sygemeldinger havde jeg mistet troen og håbet på, at jeg skulle kunne tage del i samfundet igen.

Som hjemmegående følte jeg efterhånden, at jeg kun kunne kigge ind i en førtidspension, som så mange andre, der er ramt af samme lidelse.

Da efteråret kom, blev jeg ringet op af veterankoordinatoren i kommunen, som tilbød mig at komme med på et hold i et nystartet projekt henvendt til veteraner, som var uden for arbejdsmarkedet, men som skulle forsøge at komme tilbage på sporet igen.

Turde jeg tage skridtet og give det bare én chance mere?

Hvis du vil holdes opdateret omkring Veteranindsatsen, skal du klikke ind på vores Facebook side eller følge med på hjemmesiden her.

Vil du vide mere så kontakt os