Den perfekte jobsamtale

mar 15, 2019

”Projektet forstår, at alle ikke er ens. Det er første gang, jeg føler, at det er mennesket, der bliver sat fokus på og det ikke bare gælder om at få folk videre ud af systemet for enhver pris” – Deltager på hold 2.

Selvom fokus i Veteranindsatsen er at få veteranerne ud i beskæftigelse eller uddannelse, er det vigtigt at få dem til at italesætte de håb, drømme og ønsker, de har for fremtiden. De har alle noget at byde ind med og det gælder om i samarbejde at finde frem til den hylde, der passer til dem.

Derfor er undervisning i jobsøgning og jobsamtale utrolig vigtig for at have de bedste forudsætninger i søgningen på det perfekte job eller uddannelse.

En del af undervisningen består i at øve en jobsamtale, når muligheden for en konkret stilling opstår. I samspil med underviseren øver veteranerne sig i at præsentere sig selv og deres relevante kvalifikationer kort og præcist som i en ’rigtig’ jobsamtale.

Ved at vide hvad der skal trækkes frem til en jobsamtale og hvordan en jobansøgning skal strikkes sammen, forøges chancerne for at efterlade sig et godt indtryk hos en arbejdsgiver.

Det gælder om at have de bedste muligheder for at finde drømmejobbet
– og ikke mindst have modet til at turde søge det!

”Projektet har rummelighed til at spørge, hvad jeg gerne vil. Det gør, at jeg tør drømme og gå efter noget, der bare føles rigtigt” – Deltager på hold 2.

Med dét er der bare at ønske en god weekend.

 

Hvis du vil holdes opdateret omkring Veteranindsatsen, skal du klikke ind på vores Facebook side eller følge med på hjemmesiden her.

Vil du vide mere så kontakt os