En hånd i ryggen

apr 8, 2019

En hånd i ryggen

 Veteranerne på Hold 2 er nu igennem de otte ugers forløb ved Veteranindsatsen.
Gennem forløbet har veteranerne gennemgået en markant udvikling.
De er gået fra en usikker hverdag med en masse spørgsmål til en fremtid med retning, mening og en god portion gå på mod.

Deltagerne er nu på vej videre, men det betyder dog ikke at de slippes helt.
Veteranindsatsen står stadig klar med en hånd i ryggen og vil guide og hjælpe deltagerne videre i deres arbejdsliv.

Individualitet og beskæftigelse

Allerede efter de første fire uger, kom den første veteran i beskæftigelse. I forløbet blev det tydeligt for veteranen, hvordan det ”perfekte job” skulle sættes sammen for at skabe de bedste forudsætninger for et stabilt arbejdsliv.
Løsningen blev en sammensætning af fem vikariater, der tilsammen skaber en fleksibilitet, der passer deltageren perfekt.

Ligeledes har den anden deltager på holdet fået flere tilbud om arbejde. Desværre har der været miljø- eller overenskomstnæssige grunde til, at der ikke blev takket ja til disse muligheder. Der arbejdes derfor videre på at skaffe et arbejde, som passer bedre til deltageren.

Den tredje deltager på Hold 2 har fået lagt en uddannelsesplan bestående af forskellige AMU kurser og en akademiuddannelse i ledelse med henblik på at blive konsulent.

Holdet bag Veteranindsatsen er meget imponeret over den udvikling deltagerne har gennemgået på forløbet.

 

Hvis du vil holdes opdateret omkring Veteranindsatsen, skal du klikke ind på vores Facebook side eller følge med på hjemmesiden her.

Vil du vide mere så kontakt os