En ny fremtid

mar 16, 2020

Det er vigtigt at få sat ord på alle de ting, man kan, så man ikke begrænses af dét man selv mener, man ikke kan.

”Jeg stod i en situation, hvor jeg pludselig ikke kunne bruge min uddannelse som tømrer pga. smerterne i ryggen. Når man, i forlængelse af ens begrænsninger, tror, der ikke er det store håb for fremtiden, kan det være ødelæggende for selvværdet, man lukker sig inde og tager ingen chancer.

Daniel kom til skade med sin ryg i Afghanistan. Efter dette skete har han været fanget i et langt og drænende sygdomsforløb med den konsekvens, at han endte med at lukke sig om sig selv.

Med en rygskade og en uddannelse som tømrer, stod det dog klart, at det ikke var den håndværksmæssige retning, der skulle arbejdes videre på.

Noget af det der har hjulpet Daniel mest er at få lavet et godt CV. Ved at få talt om alle de kompetencer han har, har det været muligt at finde lys –  og dermed lyst og mod til at tage chancer.

Gennem hans dedikerede arbejde på holdet i Veteranindsatsen blev der tændt en gnist, og han fandt ud af, at der lå kompetencer gemt, han ikke selv var bevidst om.

”Det har været et fantastisk forløb, hvor jeg fik lov til at udvikle mig inden for trygge rammer. Man kunne sparre med de andre deltagere og se deres progression, så man kunne motivere hinanden. Udviklingen af et ordentligt CV har dog helt klart været dét, jeg har fået mest ud af, da vi sammen har talt om kompetencer, fået omskrevet de militære kompetencer til civile kompetencer og sat os selv lidt i system, så jeg nu bedre kan forklare hvem jeg er og hvad jeg kan.”

 
Daniel startede efter endt forløb i Veteranindsatsen på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, hvor han læser ledelse.
Uddannelsen skulle gerne munde ud i en stilling som ledelseskonsulent.

Efter endt forløb i Veteranindsatsen nu overgået til den individuelle del og benytter derfor også Veteranindsatsens efterværn i det omfang han har behov. Så selvom han ikke er ”sluppet helt”, ønsker vi ham al held og lykke i fremtiden.

 

Hvis du vil holdes opdateret omkring Veteranindsatsen, skal du klikke ind på vores Facebook side eller følge med på hjemmesiden her

Vil du vide mere så kontakt os