Et nyt hold, en ny start

sep 11, 2019

Al start er svær. Men med sammenhold, støtte og en hånd i ryggen, bliver hvert skridt fremad lidt lettere.

Et nyt hold veteraner er startet i vore lokaler i Haderslev.
De skal nu igennem Veteranindsatsens otte ugers forløb, bestående af fire moduler af hver to ugers varighed.
Modulerne er bygget op af spændende elementer, som gør deltagerne stærkere og klogere på sig selv og på hinanden.
 

Første uge i forløbet er ugen, hvor veteranerne har tid til at se hinanden lidt an.
Der er både nye omgivelser, nye mennesker og en masse nye indtryk at tage stilling til, så det er vigtigt, at deltagerne får tid til at lære hinanden at kende.
 

Noget af det første deltagerne undervises i er den online læringsportal, som Veteranindsatsen bruger til forberedelse af undervisning og til aflevering af de små skriftlige opgaver, der er planlagt i forløbet.

Deltagerne har allerede nu været igennem faget ”lær at lave en video med smartphone”.
Veteranerne skal nemlig igennem de otte uger uploade små videoer på læringsportalen, om dét de har arbejdet med i den forgangne uge.
 

Ugen bød også på teambuilding, hvor deltagerne, via små opgaver, arbejdede sammen om at nå et mål. En opgave kunne være at bygge det størst mulige tårn af A4 papir, stable kopper med snore bundet til en elastik eller Kimsleg, hvor deltagerne skulle arbejde sammen om, at huske så mange genstande som muligt.
 

I forlængelse af teambuilding opgaverne blev der også reflekteret over de forskellige roller deltagerne indtog og om disse stemmer overens med hvordan de ser sig selv og hinanden. Det gav en god forståelse af egen selvbillede og var en god mulighed for at lære de andre lidt bedre at kende.
 

Vi glæder os til at vise mere fra veteranernes forløb her ved Veteranindsatsen.
 

 
Hvis du vil holdes opdateret omkring Veteranindsatsen, skal du klikke ind på vores Facebook side eller følge med på hjemmesiden her.

Vil du vide mere så kontakt os