Motorcykler og søagurker

jun 21, 2019

I denne uge har deltagerne fået mulighed for at finde, forberede og fremlægge et emne efter eget ønske.

Emnerne har varieret lige fra søagurkens biologi til historie og fremvisning af én af deltagernes Harley Davidson.

Mens en enkelt deltager brugte den uvildige rådgivning ved BankNordik i Haderslev til at få et ekstra sæt øjne på økonomien, brugte resten af deltagerne en formiddag på at få et fascinerende indblik i motorcyklens verden. Fremlæggelserne udføres for at gøre deltagerne fortrolige med at sætte sig selv i en uvant og presset situation som eks. en jobsamtale.

Hos Veteranindsatsen er der nemlig mulighed for at træne sig i at sælge sig selv og sit materiale så effektivt som muligt, uden at der er noget på spil og efterfølgende få en tilbagemelding, der kan bruges til at gøre fremlæggelsen endnu skarpere næste gang.

 

”Det er gået sindssygt stærkt, og det er ikke til at forstå, hvor meget jeg har rykket mig de sidste 6 uger. Men tiden går jo stærkt, når man lærer noget nyt og samtidig har det sjovt” – Deltager Hold 3.

Der er nu kun to uger tilbage af det otte ugers forløb, og det betyder, at de sidste par uger bruges på at samle trådene og følge op på hængepartier, så alle kommer helt i mål inden sommerferien.

Hvis du vil holdes opdateret omkring Veteranindsatsen, skal du klikke ind på vores Facebook side eller følge med på hjemmesiden her.

Vil du vide mere så kontakt os