Plads til alle

maj 14, 2020

For Pro-Consult i Vejle er det ikke noget nyt at arbejde side om side med veteraner.
De er heller ikke bange for at give plads til lidt ekstra støtte i hverdagen, hvad end det er nedsat arbejdstid, struktur, eller eksempelvis en bevidsthed om, at høje lyde er noget, der skal advares om, inden lydene kommer.

Veteranindsatsen har været i Vejle for at tale med Jørgen Romme, afdelingsleder og medejer af Pro-Consult.
Jørgen har nemlig ansat en tidligere deltager ved Veteranindsatsen i fleksjob.

”Jeg har tidligere arbejdet sammen med folk, der var i fleksjob, og har haft rigtig gode erfaringer med det, så jeg kontaktede Vejle kommune og fortalte, at vi faktisk havde plads til en allround handy mand. Jobcentret vendte så tilbage med et par løsninger, hvoraf den ene af dem var en deltager hos Veteranindsatsen.
I virksomheden har vi jo eks-militær folk ansat i forvejen. Vi har en åben tilgang til hvem vi ansætter, og det gør, at vi har meget forskellige mennesker i virksomheden.
Uden at skulle genere nogen, så ved vi godt, at vi kan være lidt specielle. Det vil vi gerne kunne rumme, og det er jo egentligt også derfor, vi syntes, det lød spændende at få en veteran i fleksjob”.

Det er vigtigt for os i Veteranindsatsen, at vi får lavet en god overlevering. Derfor har alle deltagere mulighed for at have os med til jobsamtale. Det har til formål at skabe ro hos veteranen og giver virksomheden mulighed for at få svar på de mere administrative spørgsmål i ansættelsen.

”En af grundene til at det er en god ide at have Veteranindsatsen med til samtale er, at kunne få svar på den økonomiske del af ansættelsen. Jobcentret vidste eksempelvis ingenting om den Jobpræmieordning, der findes for veteraner.
Det er ærgerligt, da jobpræmien giver mulighed for, at vi som virksomhed så har tiden og økonomien, til at prøve en mand af i et helt år i stedet for det halve.
Det har været rigtig positivt, og den nye medarbejder er faldet godt ind i virksomheden”

Vi siger tak til Jørgen for samarbejdet og tak for, at han havde mod på at sige et par ord om samarbejdet.

Hvis du vil holdes opdateret omkring Veteranindsatsen, skal du klikke ind på vores Facebook side eller følge med på hjemmesiden her.

Vil du vide mere så kontakt os