Mød procesleder og konsulent Alexander Boe

jun 18, 2018

”Jeg glæder mig meget over at være en del af Veteranindsatsen. Jeg har både som leder og menneske en stor passion for at motivere, udvikle og gøre en forskel for netop veteraner med særlige udfordringer. Og så glæder jeg mig til de faglige og personlige udfordringer, som projektet tilbyder, ” fortæller Alexander Boe, som beskriver sig selv som initiativrig, resultatorienteret og motiverende.

Alexander startede i april 2018 som procesleder og konsulent i Veteranindsatsen. Han har over 14 års erfaring fra hæren og har været udsendt til Kosovo og Irak. Han har også arbejdet med undervisning samt støtte og rådgivning af sine kolleger i hæren.

”For os har det været helt afgørende at finde en kompetent og faglig dygtig person, der kan sætte sig ind i de overvejelser og udfordringer, man som veteran har i overgangen fra militær til civil. Lige så afgørende har det været at finde en person, som kender veteranernes kernekompetencer og kan motivere dem til at se, hvor og hvordan de kan sættes i spil på det civile arbejdsmarked. Den person har vi fundet i Alexander Boe, ” udtaler projektleder for Veteranindsatsen, Søren Carøe.

Vil du vide mere om Alexander?