Uvildig bankrådgivning til veteranerne

apr 9, 2019

Nyt samarbejde til fordel for veteranerne i Veteranindsatsen

Veteranindsatsen udvider indsatsen til Syd-og Sønderjylland og i den forbindelse har vi indgået samarbejde med BankNordik Haderslev til fordel for deltagerne i projektet.

Samarbejdet giver mulighed for at deltagerne kan gøre brug af uvildig rådgivning i form af bankrådgiver Lars Ryberg. Selv om Lars har arbejdet mange år i bankverdenen, kender han alt til jargonen i Forsvaret, da han selv har gjort tjeneste heri.

Vi har spurgt Lars Ryberg, hvad han tænker om det nye samarbejde mellem BankNordik Haderslev og Veteranindsatsen.

”Målet med vores uvildige rådgivning er at få sat en ny vinkel på økonomien. Det er jo en balancegang, for hvordan griber man det an, hvis man eksempelvis er økonomisk presset, eller hvis man i kraft af en erstatning får flere midler at råde over. Reglerne ændrer sig hele tiden i det offentlige regi.

Vi kan hjælpe med at få talt om, hvordan vi sætter økonomien op, så hverdagen hænger sammen og man ikke bare bruger pengene hovedløst og uden at vide, hvor de ryger hen”.

Det sociale ansvar

Den uvildige rådgivning skal ses som en hjælp til at få kigget sin økonomi igennem, så man for eksempel er bedre rustet til at tage en samtale med sin egen bank.

BankNordik er en bank, der ikke alene slår sig på at være Danmarks volapyk-fri bank, men også en bank, der aktivt deltager i lokalsamfundet.

”Vi har tidligere haft en periode, hvor vi har været ude på skoler og gymnasier for at undervise og hjælpe elever og studerende til at skabe et økonomisk overblik, som skal give dem en god økonomisk start på livet. Det er dog første gang, vi er med til at støtte på den måde, som vi nu gør med Veteranindsatsen.”

Holdet bag Veteranindsatsen siger en stor tak til BankNordik og vi glæder os til at flere veteraner kommer til at gøre brug af det gode tilbud om uvildig rådgivning.

Vil du vide mere så kontakt os