Veteraner i det grønne

mar 11, 2019

”Det er enormt lærerigt at høre, hvordan de andre takler konflikter. Det giver en masse stof til eftertanke omkring, hvordan man selv løser dem, og hvordan man kan blive bedre til det i fremtiden”. – Deltager på Hold 2.

I sidste uge trak veteranerne teltpælene op og fik skiftet kontoret ud med mere hjemlige omgivelse ved at mødes ved hinanden på skift, for derefter at trække undervisningen ud i skoven.

Veteranerne fik her viden om konflikthåndtering, domæneteori og ’den systemiske bane’.

Formålet med undervisning i konflikthåndtering og domæneteori er at give veteranerne redskaber til at takle konflikter i hverdagen på en mere hensigtsmæssig måde og, om muligt, prøve at undgå dem.

Emnerne giver en forståelse for måder at kommunikere på og ved at vide, hvad folk taler ud fra, er det nemmere at undgå misforståelser, der kan bremse samarbejdet.

”De emner vi har haft den sidste uge, er det, der for mig har været mest spændende indtil nu. Det giver en masse ekstra værktøjer til værktøjskassen, som jeg kan bruge i hverdagen”. – Deltager Hold 2

Foruden arbejdet med ugens emner trak veteranerne også i den mentale uniform og fandt gamle færdigheder frem, da de skulle samarbejde om at lave bål med knap så tørt brænde. 

Men på trods af gråvejr, blæst og regn har humøret være højt og viljen til at arbejde med sig selv og emnerne for ugen været tilsvarende stort.

Vi ser frem til denne uge hvor der bl.a  arbejdes med kommunikation og formidling.

Hvis du vil holdes opdateret omkring Veteranindsatsen, skal du klikke ind på vores Facebook side, eller følge med på hjemmesiden her.

Vil du vide mere så kontakt os