Veteraner i sikkerhedsbranchen

jun 29, 2019

Onsdag den 19. juni havde Veteranindsatsen fornøjelsen af at have besøg af Branch Manager ved Securitas, Mads Fahrenholtz samt Security Manager fra G4S, Johnny Loven Andersen.
 
Både Mads og Johnny har en fortid i Forsvaret, der gør, at de har en forståelse for veteranerne og et ønske om at være med til at give veteraner muligheden for at få en fod inden for i branchen.
 
Besøget satte fokus på, hvordan veteraner kan bruge deres erfaringer og kompetencer i sikkerhedsbranchen, og hvad branchen har at tilbyde dem.
 
Professionel, omstillingsparat, fleksibel og samarbejdsvillig er blot nogle af de ord, der kendetegner størstedelen af vores veteraner, og det er netop disse kompetencer, samt erfaringerne fra at stå i den skarpe ende, der er efterspurgt i sikkerhedsbranchen.
 
Af den grund har Veteranindsatsen indgået et samarbejde med Securitas og G4S om at skabe muligheder for deltagere, der har lysten og kapaciteten til at prøve sig selv af inden for sikkerhed.
 
De faste rammer, som man finder i Forsvaret, kan genspejles i den måde, sikkerhedsbranchen opererer på. Det kan derfor være en enorm styrke at få veteranerne ind, da de allerede kender til rammerne, og fordi de gør deres arbejde ordentligt første gang grundet deres professionalisme og militære uddannelse.
 

Veteranindsatsen siger mange tak til Mads Fahrenholtz og Johnny Loven Andersen for at hive tid ud af kalenderen til at komme og fortælle om, hvad sikkerhedsbranchen er og hvad den kan tilbyde.
 
 
Hvis du vil holdes opdateret omkring Veteranindsatsen, skal du klikke ind på vores Facebook side eller følge med på hjemmesiden her.

Vil du vide mere så kontakt os